Natura Bissé Diamond Instant Glow

Diamond Instant Glow 3x2ml

€28,00
Op voorraad

Perfect wanneer je er voor speciale momenten stralend uit wilt zien! Een facelift voor thuis! Meer info

Levertijd: 1-3 werkdagen
Bijzonderheden
Dermatologisch getest, gecertificeerd dierproefvrij
Huidtype(n)
Normale huid, onzuivere huid, vette huid, droge huid, zeer droge huid, gemengde huid, rijpere huid
Productlijn
Diamond
Inhoud
4x 3 ampullen
EAN
8436568074412
SKU
31D413

Deze Express mini lift-behandeling kan gewoon thuis (of elders) worden uitgevoerd in drie eenvoudige stappen (Peel – Radiance – Lift). Het transformeert de huid in slechts tien minuten, met een stevig en stralend resultaat. Het geeft een frisse, heldere uitstraling, vermindert fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid!

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Peel 8 minuten

Breng een PEEL-ampul aan op een schone en huid en laat acht minuten inwerken. Verwijder de gel met water en/of een kompres. Het Alpha Hydroxy Acid (AHA)-complex, bestaande uit glycol-, citrus-, wijnsteen- en melkzuren, verwijdert dode huidcellen van de opperhuid en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dit resulteert in een zachte, stralende huid met minder donkere vlekjes en imperfecties.

Stap 2: Radiance 1 minuut

Breng de inhoud van een RADIANCE-ampul met een zachte, draaiende beweging aan op het gezicht, de nek en de decolleté tot deze volledig is opgenomen door de huid. Laat één minuut intrekken. Niet verwijderen. Ceratonia Siliqua-extract, gewonnen uit Johannesbrood zaad, stimuleert de synthese van werkstoffen die de huid repareren, zodat de huid na de peelbehandeling weer zacht en comfortabel aanvoelt. Het zorgt tevens voor een micro lift-effect. Sensorphine stimuleert het vrijkomen van het gelukshormoon beta-endorphine en heeft een kalmerend, verzachtend effect op de huid. Niacinamide is een vitamine B, die de aanmaak van vetzuren en ceramiden in de opperhuid stimuleert. Dat resulteert in een zachte, soepele huid en verheldert de huid zichtbaar.

Stap 3: Lift 1 minuut

Breng de inhoud van een LIFT-ampul met zacht deppende bewegingen aan op het gezicht, de nek en de decolleté en tamponneer de gel voorzichtig in, totdat de huid droog aanvoelt. Breng vervolgens desgewenst make-up of zonneproducten aan. Het Phyto Lift-complex, een combinatie van plantaardige ingrediënten, legt een filmpje over de huid en zorgt voor een onmiddellijk en langdurig micro lift-effect. Verzacht en verbetert de huidtextuur en houdt de huid gehydrateerd. Macro-collageen is een oplosbaar collageen dat wordt opgeslagen in de keratinelagen van de huid. Zo wordt er een verstevigende laag gecreëerd, die het verschijnen van rimpels tegengaat en ervoor zorgt dat vocht wordt vastgehouden en de huid zacht en gehydrateerd blijft. Soja-proteïne extract werkt bio-stimulerend, geeft het metabolisme een boost en regenereert epidermische cellen voor een zichtbaar gerevitaliseerde, stralende huid. Perfect voor het behandelen van een grauwe, vermoeide huid.

Ingrediënten

Water (Aqua), Glycolic Acid, Alcohol Denat., Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Lavandula Hybrida Oil, Linalool. RADIANCE Ingredients : Water (Aqua), Niacinamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Panthenol, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Arginine, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Ascorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Acrylates Copolymer, Laureth-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Lecithin, Hydroxyethylcellulose, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone. LIFT Ingredients: Water (Aqua), Pullulan, Hydrolyzed Soy Protein, Glycerin, Propanediol, Soluble Collagen, Sorghum Bicolor Stalk Juice, Sodium PCA, Leontopodium Alpinum Extract, Sodium Polystyrene Sulfonate, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Red 4 (CI 14700).

Bezorgen

Jouw bestelling kan je in Nederland en België laten bezorgen op een gewenst afleveradres, een PostNL ophaallocatie of in onze winkel in Den Haag. We proberen je bestelling zo snel mogelijk - en uiterlijk binnen twee werkdagen - te verzenden.

In Nederland zijn de verzendenkosten €4,95 en gratis bij bestellingen vanaf €80. Naar België zijn de verzendkosten €5,95 en gratis vanaf €80. Ophalen in onze winkel is altijd gratis.

Betalen

Alle betalingen vinden plaats met een beveiligde verbinding. Je kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren via je eigen bank, met PayPal of met je creditcard. Bekijk hier het volledige overzicht.

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. De vermelde prijzen zijn gelijk aan de prijzen in onze winkel.

Ruilen & Retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf de eerstvolgende dag na ontvangst van jouw bestelling. Retourneren is voor eigen rekening. Lees hier meer over retourneren.

Terugbetalen

Wanneer wij jouw retour in orginele en ongebruikte staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetaald. Stuur je alle producten van jouw bestelling retour, dan ontvang je ook de betaalde verzendkosten terug.

0 beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Heb je ervaring met dit product? Deel je ervaring dan in een review!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen