Natura Bissé

Filter
Sorteren op:

Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij 5 exclusieve crèmes voor 5 verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ’90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons.

Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond Collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store. In de salon van Beauty By Lauren werken we volgens de officiële behandelingsprotocollen van Natura Bissé.

Natura Bissé is toegewijd aan het observeren en samenwerken met andere industrieën - voeding, medi-esthetiek, academische wereld, gastronomie - voor nieuwe ontdekkingen en het verleggen van grenzen op het gebied van skincare en het zoeken naar de nieuwste wetenschappelijke vooruitgang.