Décaar Oxygen Gel

Oxygen Gel

€62,70
Op voorraad
(1)

Is een herstellende gel die energie geeft en zorgt voor een intensieve hydratatie. Perfect ter ondersteuning van de Bio-Peeling behandeling! Meer info

Levertijd: 1-3 werkdagen
Bijzonderheden
100% vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën
Huidtype(n)
Alle
Productlijn
Oxygen
Inhoud
50ml
EAN
5292979000210

De gel beschermt en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen. Tekenen van huidveroudering worden effectief verminderd. De huid kan vrijuit ademen, waardoor het immuunsysteem in balans wordt gebracht en herstelt van schade die dagelijks ontstaat.

Gebruiksaanwijzing 

Reinig je huid met je favoriete gezichtsreiniger. Gebruik daarna een tonic om de huid voor te bereiden op de gel. Breng een pompje aan op je gezicht, hals en decolleté. Je kunt daarna een extra crème aanbrengen voor extra comfort, of breng er direct een SPF overheen aan. Geniet dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds van dit serum. 

Ingrediënten 

Aloe Vera, perfluorodecaline, vitamine (E en F), panthenol

Perfluorcarbon (15 procent): Heeft het vermogen om tot 49 procent van zijn volume op te nemen aan zuurstof. Werkt wondgenezend doordat de ontstekingsremmende mechanismen worden geactiveerd. Huidverjongend, hydraterend en genezend.

Jojoba Esters Werkt verkoelend en genezend bij acne, psoriasis, zonnebrand en huidkloven. Hydraterend, verzachtend en met Fungicide eigenschappen. Beschermt de barrière tegen vochtverlies. Verzacht en kalmeert de huid. Normaliseert de talgproductie.

Glycyrrhetinezuur: Versnelt de celvernieuwing, hydrateert en herstelt de huid.

Verbetert de zachtheid, elasticiteit en glans doordat lipiden worden aangevuld. Verzacht de gevoelige, jeukende en geïrriteerde huid en gaat een schilferige en droge huid tegen.

Aloe Vera: Heeft een ontstekingsremmende werking op huidaandoeningen zoals psoriasis, herpes, zonnebrand en brandwonden. Het vermindert schilfering en herstelt de soepelheid van de huid.

D-panthenol: Voedingsstof uit de B-vitaminefamilie die helpt bij het verminderen en onder controle krijgen van tekenen van oxidatieve stress, zoals roodheid, fijne lijntjes en onzuiverheden. Ondersteunt de huid op vele manieren, waarbij de barrière wordt beschermd. Voedt de cellen en treedt op tegen schadelijke invloeden van buitenaf. D-Panthenol zorgt voor een diepe hydratatie, allereerst door het voorkomen van vochtverlies. Daarnaast helpt het de huid te verjongen en revitaliseren, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Geeft een boost aan de collageen- en elastineproductie, deze eiwitten zorgen ervoor dat de huid stralend, elastisch en egaal blijft. Vitamine B5 wordt gemakkelijk opgenomen door de huid, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van cellen

Bezorgen

Jouw bestelling kan je in Nederland en België laten bezorgen op een gewenst afleveradres, een PostNL ophaallocatie of in onze winkel in Den Haag. We proberen je bestelling zo snel mogelijk - en uiterlijk binnen twee werkdagen - te verzenden.

In Nederland zijn de verzendenkosten €4,95 en gratis bij bestellingen vanaf €80. Naar België zijn de verzendkosten €5,95 en gratis vanaf €80. Ophalen in onze winkel is altijd gratis.

Betalen

Alle betalingen vinden plaats met een beveiligde verbinding. Je kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren via je eigen bank, met PayPal of met je creditcard. Bekijk hier het volledige overzicht.

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. De vermelde prijzen zijn gelijk aan de prijzen in onze winkel.

Ruilen & Retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf de eerstvolgende dag na ontvangst van jouw bestelling. Retourneren is voor eigen rekening. Lees hier meer over retourneren.

Terugbetalen

Wanneer wij jouw retour in orginele en ongebruikte staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetaald. Stuur je alle producten van jouw bestelling retour, dan ontvang je ook de betaalde verzendkosten terug.

1 beoordeling

5 sterren gebaseerd op 1 beoordeling

r
09-05-2020
Rita Rita
Heel fijn product. Gebruik het heel het jaar. In de zomer ook erg goed te gebruiken wanneer je verbrand bent door de zon. Even aanbrengen na het douchen en je huid herstelt bijzonder goed.