Décaar

Filter
Sorteren op:

Décaar is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk; de Oxygen Treatment en de Algen Peeling. Décaar is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid wordt bereikt.

Décaar is in essentie een merk dat is gebouwd door professionals die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. Décaar streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmetica producten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam! Hun producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je Décaar het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.