Kenkô Skincare Apricot, Jojoba and Avocado Calming Body Oil

Apricot, Jojoba and Avocado Calming Body Oil Mother & Baby

€38,00
Op voorraad
(1)

Een heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder en baby gemaakt met de mooiste fruit oliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden. Meer info

Levertijd: 1-3 werkdagen
Bijzonderheden
Met liefde gemaakt in Nederland, gedeelte van de opbrengst naar stichting MommaLuv, verpakking 100% gerecycled plastic
Inhoud
Mama 200ml, Baby 100ml
EAN
6011650251203
SKU
KENK1203

Vanaf het moment dat een kindje ter wereld komt zijn moeder en baby intuïtief op elkaar afgestemd. Een baby herkent de geur van de moeder uit duizenden. Dit oer gevoel hebben wij vertaald naar een natuurlijke verzorgingslijn voor moeder en kind. De formule en geurtonen zijn nauw met elkaar verbonden om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en kind nog meer te versterken. Deze collectie gebruik je samen, al vanaf je zwangerschap. Om deze magische periode samen nóóit te vergeten.

Een heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder en baby gemaakt met de mooiste fruit oliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden, elk met een specifieke functie voor baby of (zwangere) mama, in actieve concentraties om een optimaal effect te waarborgen. De zachte en kalmerende ingrediënten voeden en kalmeren tijdens de zwangerschap en de periode erna. Het verzorgt de tere huid van de pasgeboren baby, zonder deze vettig te laten.

Twee geuren die nauw met elkaar verbonden zijn en die een helder waarneembare geur relatie met elkaar hebben. Eén geur voor de mamaproducten en één geur voor de babyproducten. Beide geuren vormen samen een olfactorische vertelling over de intieme en tedere relatie tussen moeder en baby; de zachtheid, warmte en vreugde die de komst van een baby´tje brengt en de bijzondere rituelen van baden en verzorging die de moeder samen met haar kindje ontwikkeld. De geuren zijn subtiel en harmonieus en ondersteunen de delicate band tussen moeder en kind.

De gebruikte geurnoten zijn primair geselecteerd op de gevoelswaarden, associaties en sfeer die het aroma oproept alsook op hun effect op lichaam en geest. Zo is er bijvoorbeeld voor vanille gekozen omdat deze geur geborgenheid en huiselijkheid oproept. Sandelhout is niet alleen gekozen om haar warme omhullende geur, ontspannende en verzorgende kwaliteiten, maar ook vanwege haar belangrijke rol bij spirituele tradities. Beide parfum oliën zijn warm, zacht en ontspannend, waarbij de geur voor mama naast ontspant ook vitaliseert en energie geeft.

Gebruiksaanwijzing

Plaats een paar druppels in de palm van je hand en masseer de olie zachtjes in de huid (van je baby). Vermijd oogcontact. Gebruik de olie na het douchen, na jullie bad samen of gebruik de olie voor een heerlijke (baby) massage.

Ingrediënten

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Tocopherol, Parfum*

*Hypoallergeen Kenkô fragrance

Calming Body Oil Mother 200 ml:

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tocopherol, Parfum, Limonene, Linalool

Het gaat hier niet om een klassiek parfum maar om een specifiek geselecteerde combinatie van etherische oliën en natuurlijke grondstoffen. De moeder parfumolie is van zeer hoge kwaliteit, handgemaakt in Nederland met mooie natuurlijke en biologische oliën. Het baby parfum is hypoallergeen zodat het veilig te gebruiken is.

Wij kiezen bewust voor geur omdat het ook bijdraagt aan de beleving, waarbij we wel wegblijven van mogelijk allergene geurstoffen bij de babyproducten. We hebben bewust gekozen voor zeer lage doseringen in alle producten om eventuele reacties te vermijden.

 

Bezorgen

Jouw bestelling kan je in Nederland en België laten bezorgen op een gewenst afleveradres, een PostNL ophaallocatie of in onze winkel in Den Haag. We proberen je bestelling zo snel mogelijk - en uiterlijk binnen twee werkdagen - te verzenden.

In Nederland zijn de verzendenkosten €4,95 en gratis bij bestellingen vanaf €80. Naar België zijn de verzendkosten €5,95 en gratis vanaf €80. Ophalen in onze winkel is altijd gratis.

Betalen

Alle betalingen vinden plaats met een beveiligde verbinding. Je kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren via je eigen bank, met PayPal of met je creditcard. Bekijk hier het volledige overzicht.

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. De vermelde prijzen zijn gelijk aan de prijzen in onze winkel.

Ruilen & Retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf de eerstvolgende dag na ontvangst van jouw bestelling. Retourneren is voor eigen rekening. Lees hier meer over retourneren.

Terugbetalen

Wanneer wij jouw retour in orginele en ongebruikte staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetaald. Stuur je alle producten van jouw bestelling retour, dan ontvang je ook de betaalde verzendkosten terug.

1 beoordeling

5 sterren gebaseerd op 1 beoordeling

n
28-04-2021
Noa
Zo zacht voor de huid van mijn kleintje en het ruikt heerlijk!