Oolaboo

Filter
Sorteren op:

Hoe het begon…

Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden de broers Richard en Jeroen Wilmink een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen. Terwijl de wereld zich concentreerde op schoonheid aan de buitenkant, raakten de broers geïnspireerd door schoonheid van binnenuit; 70% van je huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.

In 2011 verwezenlijken de broers hun droom en richtten ze Oolaboo op.

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Oolaboo producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Het Oolaboo team, is gek op dieren en daarom kun je er zeker van zijn dat alle Oolaboo producten niet zijn getest op dieren.

Anno nu

Oolaboo is inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle brand. Of je nu op zoek bent naar een herstellende shampoo, een huidverbeterende creme van de Super Foodies of Truffle Indulgence lijn, een veilige tandpasta, of dat je een comfortabele ambiance met exclusieve geuren wilt creëren: De Oolaboo producten helpen je graag het beste van jezelf naar boven te halen.