House Raccoon

Filter
Sorteren op:

Opgericht door Anneleen (werkte eerder als apotheker) en Nathan (werkte eerder als IT-consultant), een grappig stel dat graag dingen maakt maar ook veel houden van de natuur. In oktober 2017 zijn zij gestart met House Raccoon: een nieuw merk dat zich richt op zowel interieur design als natuur. Zij proberen de natuur zoveel mogelijk in hun merk te brengen, door de ontwerpen, door de manier van werken, maar ook door de manier van verkopen; voor elk verkocht product plant House Raccoon één boom!

Daarnaast worden alle House Raccoon producten gemaakt en ingepakt door de meest geweldige sociale werkplaats: Mivas in Lier, België. Op deze manier worden de producten lokaal gemaakt - wat uiteraard goed is voor het milieu - maar bovenal krijgen mensen met veel minder kansen in het leven nu weer een zinvolle baan.

Kortom, ze zijn een 100% handgemaakt en duurzaam merk dat ervan houdt om een glimlach op het gezicht van klanten te toveren. We hopen dat je net zo veel van het merk gaat houden als zij ervan houden om het te maken!