Pixi

Beauty liefhebbers kunnen niet om Pixi heen: het Londense cosmeticamerk geeft je huid een frisse, natuurlijke glow. De huidverzorging van Pixi is de perfecte basis voor een stralende huid. Vervolg je dagelijkse routine met de sprankelende gezichts- en oogmake-up van Pixi.

Na meer dan twintig jaar als visagiste te hebben gewerkt besloot de Zweedse Petra Strand in 1999 om zelf een cosmeticalijn te beginnen en een flagship boutique in het Londense Soho te openen. Inmiddels heeft Pixi een wereldwijde klantenkring voor haar pure, huidvriendelijke verzorgings- en make-up producten in zacht groene verpakkingen die voor een natuurlijke frisse glans zorgen. Petra’s passie voor huidverzorging uit zich in innovatieve nieuwe producten met zuiver botanische ingrediënten. Daarnaast laat ze zich inspireren door haar ervaring als moeder van vier. Pixi is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ’s ochtends niet veel tijd hebben, maar wel met een flawless en fris gezicht de deur uit willen. De missie van Pixi is door de jaren hetzelfde gebleven: de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar boven brengen.

Wil je graag een instant stralende glow? De Pixi Glow Tonic is enorm gewild dankzij de gezond ogende, frisse uitstraling. De exploitant reinigt de poriën diep in de huid door overtollige olie en onzuiverheden weg te vegen. Met Pixi Glow Tonic wordt je huid gekalmeerd en stralend en klaargemaakt voor make-up. De make-up van Pixi bestaat uit een reeks van schitterende oogmake-up. Het Londense merk heeft naast de Pixi Glow tonic haar huidverzorging uitgebreid met meerdere gezichtsreiniging en serums en oliën zodat het heel makkelijk wordt om een schitterende huid te creëren in een handomdraai.